۰ از ۵
از میانگین ۰ نظر دهنده

کالباس 90% گوشت قرمز سالامی وکیوم رباط

در حال حاضر هیچ فروشگاهی این محصول را موجود نکرده است.
هیچ فروشگاهی با فیلترهای منتخب شما وجود ندارد.
پیشنهاد می‌کنیم فیلترها را تغییر دهید

پیشنهاد ویژه فروشندگان

مشخصات فنی

مشخصات فنی کالباس 90% گوشت قرمز سالامی وکیوم رباط
مشخصات
ترکیبات گوشت قرمز90%-روغن -تخم مرغ-شیر خشک-نمک و ادویه-کازئین-نیتریت سدیم-اسید اسکوربیک-فسفات سدیم-آب و یخ
شرایط نگهداری دمای یخچال بین 1 تا 4 درجه سانتی گراد
شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت 34/15693
مجوزها و استانداردها استاندارد ملی ایران, ISO9001, ISO22000, حلال, HACCP, پروانه ساخت وزارت بهداشت
مدت ماندگاری 45 روز
نوع کالباس
نوع بسته بندی وکیوم
وزن 300 گرم
مشاهده بیشتر
نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است.

کالاهای مشابه